Obserwuj

Czy mogę wyczyścić historię śledzenia?

Niestety nie ma możliwości wyczyszczenia historii śledzenia. Jedyną sytuacją kiedy historia śledzenia jest usuwana jest deaktywacja urządzenia i zaprzestanie świadczenia usługi.

Komentarze

Oparte na technologii Zendesk