Obserwuj

Jeśli zrezygnuję z usługi czy będę mieć wgląd do mojej historii przeglądania?

Trackimo udostępnia dane z ostatnich 12 miesięcy i przez ten okres czasu od zakończenia świadczenia usługi dane śledzenia będą dla Ciebie dostępne. Możesz również wyeksportować historię do pliku csv. Gdy usługa jest zdeaktywowana dane historyczne są usuwane.

Komentarze

Oparte na technologii Zendesk